📍 تهران، کامرانیه شمالی، پلاک 21 

🕐 ساعات کاری: شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 الی 21

📞 02122830353 – 02122283634

ایمپلنت دندان تهران

از آنجایی که خدمات دندانپزشکی چند سالی است که به جز سویه های درمانی، جنبه های زیبایی نیز گرفته، مردم بیشتر از هر زمان دیگری به سمت این خدمات رفته و می خواهند با یک تیر دو نشان بزنند. به عبارتی دیگر، امروز دندانپزشکی دیگر فقط کشیدن، پر کردن، عصب کشی یا روکش گذاشتن نیست. دندان برای ما یکی از اجزاء مهمی صورتمان شده و حتی اگر دندانها هیچ درد یا مشکلی نداشته باشند، برای زیبایی شان به دندانپزشک مراجعه می کنیم. حال در این میان، ایمپلنت دندان و به خصوص ایمپلنت دندان تهران یکی از پرطرفدارترین خدمات دندانپزشکی شده است. اما هنوز بسیاری از مردم تفاوت میان این خدمات و کارکرد دقیق هر کدام را نمی دانند. برای همین در این مقاله می خواهیم با شما درباره این خدمت دندانپزشکی پرطرفدار یعنی ایمپلنت دندان حرف بزنیم. همچنین به ایمپلنت دندان تهران و اینکه بهترین دکتر ایمپلنت دندان در تهران و دندانپزشکی ایمپلنت تهران کجاست می پردازیم. 

ایمپلنت دندان- کلینیک دندانپزشکی پرستیژ

ایمپلنت دندان چیست؟

قبل از اینکه ایمپلنت دندان تهران و بهترین دکتر ایمپلنت در تهران و دیگر موضوعات اینچنینی بپردازیم، بگذارید به اولین و مهمترین سوال جواب دهیم. اینکه اصلا ایمپلنت دندان چیست؟ تا قبل از این اگر شما دندانی از دست می دادید یا ریشه آن پوسیده می شد و مجبور به کشیدنش بودید، تقریبا دیگر هیچ راه بازگشتی وجود نداشت و شما باید تا آخر عمر با دندان های کمتری زندگی می کردید. اما امروز نه تنها راه بازگشت وجود دارد، بلکه می توان ریشه های محکم تری نیز جایگزین کرد. یعنی عملی به نام ایمپلنت دندان که فلزی از جنس تیتانیوم را جایگزین ریشه دندان می کند و از آنجایی که این فلز با بدن انسان سازگاری دارد، اگر به درستی از آنها مراقبت شود، می توانند سالها و چه بسا تا آخر عمر کار کنند. این میله باریک تیتانیومی که داخل استخوان فک قرار می گیرد و شکلی همچون پیچ دارد، می تواند دندان را محکم به لثه چسبانده و سر جای خود قرار دهد.

همچنین بهتر است بدانید که به طور کلی دو نوع ایمپلنت دندان وجود دارد:

·        اندوستیال (Endosteal)

·        ساب ‌پریوستیال (Subperiosteal)

ایمپلنت اندوستیال همان نوعی است که توضیح دادیم و در آن میله ایمپلنت داخل استخوان فک قرار می گیرد. اما ایمپلنت ساب پریوستئال که روی استخوان فک و زیر بافت لثه قرار می گیرد، عمدتا دیگر کاربردی ندارد و دندانپزشکان از ایمپلنت اندوستیال استفاده می کنند.

مراحل ایمپلنت دندان تهران

ایمپلنت دندان از مراحلی برخوردار است که به طور کلی این مراحل را در ادامه برای شما ذکر خواهیم کرد:

  1. در مرحله اول شما به عنوان یک مراجعه کننده باید تحت معاینه پزشک قرار بگیرید. پزشک، معاینه دقیق از دندان ‌های شما انجام خواهد داد و عکس ‌های رادیوگرافی یا اسکن ‌های سه بعدی انجام می‌ دهد تا بتواند برنامه ای دقیق برای قرار دادن ایمپلنت‌ های شما تدوین کند.
  2. مرحله بعدی آماده‌ سازی محل ایمپلنت می ‌باشد. اگر استخوان فک به هر دلیلی دچار تحلیل باشد، نیاز به عمل عای خاص مانند پیوند استخوان می باشد یا اگر سینوس مشکل داشته باشد، جراحی سینوس لمینت دارد که احتمال دارد این عمل ها یا همزمان با ایمپلنت انجام شود.
  3. مرحله سوم جراحی دندان و قرار دادن پایه ایمپلنت دندان می ‌باشد. بعد از قرار دادن پایه ایمپلنت دندان چند ماه زمان نیاز است تا استخوان فک شما و پایه ایمپلنت به خوبی با هم جوش بخورند.
  4. مرحله بعدی پس از جوش خوردن ایمپلنت با استخوان، قطعه‌ ای روی ایمپلنت نصب می ‌شود که تاج دندان نیز روی آن قرار خواهد گرفت.
  5. تاج دندان که بسیار شبیه به دندان طبیعی می‌ باشد در این مرحله ساخته شده و روی اباتمنت قرار خواهد گرفت.

تمامی مراحل ذکر شده حدود چند ماه طول می ‌کشد. چرا که برای ترمیم هر مرحله به مدت زمانی نیاز است تا به شما دندانی طبیعی تحویل داده شود.

جراحی ایمپلنت دندان چگونه انجام می‌شود؟

جراحی ایمپلنت دندان فرایندی چند مرحله ای بوده که در محیطی کاملا استریل و تحت نظر جراح دندان و یا دندانپزشک انجام می‌ گیرد. به طور کلی مراحل انجام جراحی ایمپلنت دندان بدین شرح می ‌باشد:

  1. در مرحله اول شما تحت بی‌ حسی موضعی قرار خواهید گرفت و اگر دچار شرایط و مواردی خاص باشید ممکن است بیهوشی عمومی برای شما انجام شود.
  2. در مرحله دوم برشی کوچک در لثه شما ایجاد می ‌شود تا به استخوان فک دسترسی پیدا شود.
  3. با استفاده از دریل ‌های مخصوص حفره‌ ای در استخوان فک ایجاد شده که به اندازه و شکل ایمپلنت دندان شما می‌ باشد.
  4. در این مرحله پیچ تیتانیومی ایمپلنت دندان شما در حفره ‌ای که ایجاد کرده‌ اند قرار داده می‌ شود.
  5. پس از قرارگیری پیچ ایمپلنت، لثه شما به هم دوخته شده و پیچ محافظی روی ایمپلنت قرار خواهد گرفت تا دوره بهبود بگذرد.
  6. بین ۳ تا ۶ ماه دوره بهبود ایمپلنت به طول خواهد انجامید.
  7. پس از اتمام دوره بهبود برشی کوچک برای قرار دادن قطعه ‌ای به نام اباتمنت یا اتصال دهنده بر روی ایمپلنت ایجاد می ‌شود.
  8. در این مرحله پس از بهبود لثه، قالب‌ گیری انجام خواهد شد و تاج دندان شما ساخته می ‌شود.
  9. پس از نصب تاج دندان، فرایند ایمپلنت دندان شما به اتمام می ‌رسد.

مزایای ایمپلنت دندان تهران

اما مزایای ایمپلنت دندان چیست؟ در پاسخ به طور خلاصه می توان این چند مورد را در نظر گرفت:

·        ثابت بودن ایمپلنت دندان یکی از مهمترین مزایای آن است و از این رو می توان به آن اعتماد کرد.

·        طول عمر بالا نیز از دیگر مزیت های منحصر بفرد ایمپلنت دندان است و همانطور که در آغاز گفتیم، اگر به درستی از آن مراقبت شود، می تواند سالهای زیادی ماندگاری داشته باشد.

·        سرعت بالا در عمل و کاشت ایمپلنت، از دیگر خوبی های این خدمت دندانپزشکی است. چرا که برای بسیاری مهم است که به سرعت دندان های از دست رفته خود را ترمیم کنند.

·        زیبایی دهان و دندان هم که دیگر از مزیت های بسیار مشخص آن است و از آنجایی که دهان و به طور کلی صورت انسان بدون دندان زیبایی و تناسب ندارد، ایمپلنت دندان اهمیت پیدا می کند.

ایمپلنت دندان- کلینیک دندانپزشکی پرستیژ

عوارض معایب ایمپلنت دندان تهران

مانند هر پدیده ای روی کره زمین، ایمپلنت دندان نیز معایب و عوارضی دارد که می توان با آگاهی از آنها، تا حد ممکن کاهششان داد. عمده این معایب و عوارض که کوتاه مدت و بلند مدت هستند، از زبان یک دندانپزشک ایمپلنت در تهران عبارتند از:

·        آسیب به سایر دندان ها می تواند یکی از عوارض ایمپلنت دندان باشد. این عارضه می تواند در بلند مدت خودش را نشان دهد.

·        عفونت در محل ایمپلنت که یکی از رایج ترین عوارض است و باید با مراقبت های ویژه آن را برطرف کرد.

·        آسیب های عصبی که می تواند باعث بی حسی، سوزش و سوزنی شدن لثه و دهان و چانه و درد شود.

·        مشکل در سینوس فرد که در موقع ایمپلنت دندان های بالایی احتمال دارد بروز دهد و یکی از حفره های سینوس بیرون بزند.

اما در کل همه این عوارض و معایب می تواند با انتخاب درست مرکز ایمپلنت دندان تهران و همچنین گزینش بهترین دکتر ایمپلنت در تهران به حداقل برسد.

انواع ایمپلنت دندان و تفاوت آن ها

 به طور کلی ایمپلنت دندان از انواع مختلفی برخوردار بوده و از لحاظ شکل اندازه روش کاشت و یا محل قرارگیری متفاوت است. از جمله رایج‌ترین تفاوت‌های بین ایمپلنت دندان ی‌توان به این موارد اشاره کرد:

  1. ایمپلنت اندوستیل از جمله رایج‌ترین نوع ایمپلنت می‌باشد که به طور مستقیم در استخوان فک قرار می‌گیرد. این نوع ایمپلنت معمولاً پیچ مانند استوانه‌ای یا تیغه‌ای می‌باشد که برای افرادی که استخوان فک سالم و قوی دارند مناسب بوده و از لحاظ پایداری و طول عمر نیز ایمپلنتی عالی محسوب می‌شود.
  2. ایمپلنت ساب پریوستیل نوعی ایمپلنت هست که روی استخوان فک و زیر بافت لثه قرار خواهد گرفت و قابی فلزی دارد که به طور سفارشی ساخته می شود. این نوع ایمپلنت برای افرادی که استخوان فک کافی ندارند و یا نمی‌توانند عمل پیوند استخوان انجام دهند بسیار مناسب بوده و نیازی به جراحی یا دوره نقاهت زیاد ندارد.
  3. ایمپلنت زیگوماتیک وعی ایمپلنت هست که در استخوان گونه قرار می‌گیرد و برای بیمارانی که استخوان فک بالا ندارند نامناسب است. این ایمپلنت از ایمپلنت‌های معمولی بلندتر بوده و برای افرادی مناسب است که نمی‌توانند ایمپلنت اندوستیل انجام دهند.
  4. مینی ایمپلنت به ایمپلنت‌هایی گفته می‌شود که قطر کوچک‌تری دارند و برای موارد خاص استفاده می‌شوند. این نوع ایمپلنت دندان کوچک نازک و قطر کمتری نسبت به سایر ایمپلنت‌های معمولی دارد و از مزایای این ایمپلنت می‌توان به جراحی کمتر و زمان بهبود سریعتر اشاره کرد.
  5. ایمپلنت فوری نوعی ایمپلنت است که بعد از کشیدن دندان بلافاصله قرار داده می‌شود و برای بیمارانی که استخوان فک کافی دارند و نیاز به دندان موقت دارند بسیار مناسب می‌باشد.

 به طور کلی تمامی انواع ایمپلنت دندان از مزایا و معایب خاصی برخوردار بوده و انتخاب بهترین ایمپلنت دندان کاملاً بستگی به وضعیت دهان و فک شما سلامت عمومی و نیازهای خاص شما دارد. بهتر است بدانید که مشاوره با دندانپزشکی متخصص و ماهر می‌تواند به شما در انتخاب بهترین ایمپلنت دندان کمک کند.

ایمپلنت دندان- کلینیک دندانپزشکی پرستیژ4

بهترین برند ایمپلنت دندان

یکی از پرتکرارترین سوالات افرادی که به دنبال ایمپلنت دندان در تهران هستند، این است که بهترین برند ایمپلنت کدام است؟ در پاسخ باید گفت که عمده ایمپلنت های موجود در دندانپزشکی ها خوب هستند و کیفیت مناسبی دارند. اما با توجه به قیمت آنها می توان گفت ابتدا برندهای آمریکایی و کانادایی و سپس ایمپلنت های کره ای جزو بهترین ها هستند.نها آنهات به هر رو بیشتر از اینکه برند ایمپلنت اهمیت داشته باشد، پزشک متخصص مهم است. به همین خاطر باید به دنبال بهترین دکتر ایمپلنت دندان تهران یا دندانپزشکی ایمپلنت در تهران باشید.

سن مناسب ایمپلنت تهران

یکی از چیزهایی که باید قبل از تصمیم به انجام ایمپلنت دندان و صحبت با دندانپزشک ایمپلنت در تهران به آن توجه کنید، محدودیت سنی برای انجام این عمل است. به طورکلی محدودیت سنی برای ایمپلنت دندان 18 سال است. یعنی سنی که رشد دهان و فک تقریبا کامل شده است. باتوجه به این موضوع می توان دلیل این محدودیت سنی را فهمید. چرا که اگر رشد فک و دهان فرد کامل نشده باشد، در صورت انجام ایمپلنت، به خاطر رشد فک و استخوان آن، پایه ایمپلنت به داخل کشیده شده و تاج دندان پایین می رود. همچنین این تغییرات، باعث بد شکل شدن فک و دهان در سنین بالاتر و مشکلات ظاهری و درونی می شود. در نتیجه اگر فرزند شما در سنین پایین 18 سال دندانی از دست داد که نیاز به ایمپلنت داشت، بهتر است صبر کنید و در سالهای بعد این عمل را انجام دهید.

طول عمر ایمپلنت دندان

به طور کلی طول عمر ایمپلنت دندان به عوامل متفاوتی بستگی دارد اما  از جمله عواملی که تاثیر مستقیم بر طول عمر ایمپلنت دندان دارند می ‌توان به: مراقبت و بهداشت دهان و دندان، مهارت و تجربه دندانپزشک، کیفیت و نوع مواد استفاده شده، سلامت عمومی و عادات بیمار، محل قرارگیری ایمپلنت، میزان بار و فشار وارد شده بر ایمپلنت و پاسخ بدن به ایمپلنت اشاره کرد.

  1. به طور کلی مراقبت و بهداشت دهان و دندان شامل مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، استفاده از دهانشویه ضدعفونی کننده و مراجعه منظم به دندانپزشک می ‌باشد.
  2. مهارت و تجربه دندانپزشک نیز از جمله موضوعات بسیار موثری در رابطه با طول عمر ایمپلنت دندان و یا هزینه ایمپلنت دندان می ‌باشد. چرا که ایمپلنت هایی که توسط یک دندانپزشک با تجربه و ماهر کاشته می شوند معمولاً از دوام بالایی برخوردار هستند.
  3. کیفیت و نوع مواد استفاده شده نیز همچون تیتانیوم خالص یکی از عوامل موثر بر طول عمر ایمپلنت دندان می ‌باشد.
  4. سلامت عمومی شما و عدم وجود بیماری ‌هایی مثل دیابت کنترل نشده و یا سیگار کشیدن، مصرف مواد غذایی شیرین و مضر و همچنین اجتناب از دندان قروچه و جویدن اشیای سخت نیز از جمله عوامل موثر می ‌باشد.
  5. به طور معمول ایمپلنت ‌هایی که در فک پایین قرار دارند از دوام بیشتری برخوردار بوده و این موضوع به دلیل تراکم بالاتر استخوان فک پایین می ‌باشد.
  6. توزیع مناسب فشار های جویدن و استفاده صحیح از ایمپلنت دندان نیز از جمله نکات بسیار مهم در رابطه با طول عمر ایمپلنت دندان می ‌باشد.
  7. در درجه آخر نیز ذکر این نکته بسیار مهم است که عوامل بیولوژیکی و ژنتیکی نقش بسیار مهمی در پذیرش و دوام و طول عمر ایمپلنت دندان دارد.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که بگوییم ایمپلنت دندان می ‌تواند چیزی بین ۱۰ تا ۳۰ سال یا حتی بیشتر دوام داشته باشد. البته تاج دندان ممکن است بین هر ۱۰ تا ۱۵ سال به دلیل ساییدگی و فرسایش نیاز به تعویض داشته باشد. اما همانطور که قطعاً می ‌دانید رعایت کردن دقیق مراقبت‌ های دهانی و مراجعات منظم به دندانپزشک، طول عمر ایمپلنت دندان را افزایش داده و از افزایش هزینه ایمپلنت دندان جلوگیری می ‌کند.

روکش ایمپلنت چیست؟

روکش در اصل آخرین قسمت از مراحل ایمپلنت گذاری بوده و همان قسمتی است که نقش دندان را ایفا می کند. این روکش روی قسمتی فلزی به نام اباتمنت قرار گرفته و به وسیله چسب یا دیگر متصل کننده ها به آن وصل می شود. نکته ای که باید درباره روکش بدانید این است که هر 10 سال یکبار باید تعویض شود. به عبارتی دیگر، قسمت فلزی ایمپلنت است که عمر بالایی دارد و روکش به خاطر اینکه در معرض انواع خوراکی ها، اسیدها و دیگر مواد تجزیه کننده قرار می گیرد، باید 10 سال یکبار تعویض شود. همچنین روکش ها چیزهای از پیش ساخته شده ای نیستند و برای هر فرد به طور خاص قالب گیری شده و ساخته می شود. برای همین در طول ساخت روکش که شاید تا 2 ماه طول بکشد، پزشک یک روکش موقتی برای بیمار می گذارد.

انواع روکش ایمپلنت دندان

روکش های ایمپلنت بر حسب جنسی که دارند، به انواع مختلفی تقسیم می شوند. مواد سازنده روکش ها اغلب از سرامیک، چینی، طلا، نقره یا آلیاژهای فلزی دیگر هستند که نوع سرامیکی را چینی آن به دلیل شباهت زیادش به دندان طبیعی، پر استفاده تر است. هرچند گفته می شود که روکش های جنس طلا مقاومت و دوام بیشتری دارند. روکش های ایمپلنت همچنین از لحاظ اتصال نیز با هم تفاوت دارند و به دو صورت متصل می شوند. نوع غالب که بیشتر استفاده می شود، روکش هایی هستند که با چسب یا سیمان دندانپزشکی به اباتمنت متصل می شود. نوع دوم روکش های دارای پیچ هستند که داخل اباتمنت پیچ می شوند و از این رو ترمیم و تعویض آنها راحت تر است.

اما روکش های ایمپلنت را به دسته های دیگری نیز تقسیم می کنند:

1.       روکش زیرکونیا

این روکش از بهترین هاست و استحکام بالایی دارد و رنگش سفید است. به دلیل غیر شفافی که دارد، بهتر است برای دندان های پشتی که در دید مستقیم نیستند، استفاده شود.

2.       روکش PFM

این روکش که با آن روکش چینی جوش خورده با فلز نیز گفته می شود، از جنس فلزاتی همچون تیتانیوم، نیکل، کبالت یت طلا ساخته می شود و از این رو استحکام مناسبی دارد. برای اینکه سفید شود هم روکشی از جنس پرسلان رویش کشیده می شود.

البته گفته می شود در برخی موارد پایه فلزی آن به صورت خطی تیره دیده می شود و از این رو برای دندان های جلو به کار برده نمی شود.

3.       روکش سرامیکی

این نوع روکش از پرکاربردترین روکش های ایمپلنت است که به دلیل رنگ شفاف و طبیعی آن، برای دندان های جلویی بسیار مناسب است. تنها عیب آن استحکام کمش نسبت به دیگر روکش هاست و از این رو باید مراقبت های مخصوص خودش را انجام داد.

4.       روکش ایمکس

یکی از به روزترین و جدیدترین روکش هاست و جنس آن از سرامیک و ماده ای به نام لیتیوم دی سیلیکات است. این روکش بسیار طبیعی بوده و استحکام بالایی هم دارد. از این رو هم برای دندان های جلویی و هم دندان های پشتی به کار برده می شود. این روکش یکی از انتخاب های بهترین دکتر ایمپلنت در تهران است.

تفاوت ایمپلنت دندان تهران با بریج

همانطور که در ابتدا گفتیم، برخی اصطلاحات دندانپزشکی به دلیل شباهت هایی که در نوع کاربرد عملی دارند، باعث سردرگمی افراد می شوند. یکی از این اصطلاحات بریج یا همان پل است که به نوعی روش قدیمی تر و پدر ایمپلنت محسوب می شود. این روش به دلیل اینکه دندان های مجاور را نیز درگیر می کند، برای کسانی مناسب است که در دندان های مجاور فضای خالی دارند. بریج به طور خلاصه بدین صورت است که روی دندان های دو طرف محلی که دندان ندارد، قرار گرفته و مانند پل عمل می کند و روکش می شود. اینجا همان جایی است که تفاوت ایمپلنت و بریج مشخص می شود. چراکه در ایمپلنت نیازی به درگیر کردن دندان های مجاور نیست و دندانی که ساخته می شود، مستقلا کار گذاشته می شود. همچنین در روش بریج به خاطر اینکه سه تاج دندان همزمان روکش می شود؛ تمیز کردن آنها کمی دشوارتر به نظر می رسد. دیگر تفاوت در عمر بریج است و به طور کلی 10 سال دوام دارد. در حالی که ایمپلنت بالای 25 سال دوام دارد. با توجه به همه این دلایل، اگر شرایطش را داشته باشید، همیشه بهترین دکتر ایمپلنت در تهران برایتان بریج تجویز نمی کند.

ایمپلنت دندان- کلینیک دندانپزشکی پرستیژ
ایمپلنت دندان- کلینیک دندانپزشکی پرستیژ

مشکلات بریج نسبت به ایمپلنت

یک دندانپزشک ایمپلنت در تهران به طور کلی مشکلات بریج نسبت به ایمپلنت را می توان اینگونه بیان می کند:

·        درگیر کردن حداقل دو دندان در مجاورت با دندانی که بریج می شود

·        روکش شدن سه دندان همزمان و مشکلات تمیز کردن آنها

·        عمر بسیار کمتر نسبت به ایمپلنت

·        زیبایی کمتر نسبت به ایمپلنت

·        تحلیل استخوان در محل بی دندان به مرور زمان

مزایای بریج نسبت به ایمپلنت دندان

می توان گفت بریج تنها برای کسانی کاربرد دارد که دندان های مجاور پر شدگی زیاد داشته یا فضای خالی داشته باشند. اما به طور کلی مزیت بریج نسبت به ایمپلنت هزینه پایین تر آن است. هرچند در بلند مدت (و با توجه به افزایش قیمت در طول سال) شاید گران تر از ایمپلنت هم برایتان آب بخورد.

ایمپلنت دیجیتال در تهران چیست؟

تکنولوژی همه جنبه های زندگی ما را دگرگون کرده و به سمت راحتی و البته دقت بیشتر برده است. به خصوص در پزشکی که هر روز شاهد تولد یک تکنولوژی جدید در جهت سرعت و دقت بیشتر در عمل های پزشکی هستیم. این تکنولوژی به کمک ایمپلنت هم آمده و تا به امروز مدرن ترین شیوه ایمپلنت یعنی ایمپلنت دیجیتالی را در اکثر دندانپزشکی ایمپلنت در تهران برایمان به ارمغان آورده است. در این نوع ایمپلنت، پزشک با عکسبرداری های مختلف و دوربین های پیشرفته و به کمک رایانه، مدلی سه بعدی از دهان و فک بیمار به دست آورده و در نتیجه بسیار دقیق تر می تواند ایمپلنت را انجام دهد. در این مدل برداری، جای دقیق دندان ها، استخوان فک و موقعیت های عصبی دهان مشخص شده و پزشک می تواند جای دقیق کاشت ایمپلنت را بهتر تشخیص دهد. ایمپلنت دیجیتال انتخاب اول بهترین دکتر ایمپلنت در تهران خواهد بود.

 

بیماری های دهان و دندان برای کاشت ایمپلنت دردسرساز می‌شود؟

بسیاری از بیماری ‌های دهان و دندان وجود دارند که می ‌توانند مشکلاتی برای کاشت ایمپلنت ایجاد کنند و باعث شوند تا طول عمر ایمپلنت دندان کاهش پیدا کند.

  1. بیماری لثه می‌ تواند استخوان فک را تحلیل کرده و باعث کاهش شدن پایداری ایمپلنت دندان شود. لازم است که بگوییم درمان بیماری ‌های لثه قبل از کاشت ایمپلنت دندان امری ضروری است.
  2. بیماری دیابت کنترل نشده می ‌تواند روند بهبود زخم لثه را کاهش دهد و البته باعث افزایش عفونت ‌ها نیز شود. شما باید قبل از کاشت ایمپلنت دندان سطح قند خون خود را کنترل کنید.
  3. بیماری پوکی استخوان موجب می ‌شود تا روند جوش خوردن ایمپلنت با استخوان دچار مشکل شود.
  4. سیگار کشیدن نیز می ‌تواند جریان خون را به بافت‌ های دهان کاهش داده و روند بهبود را نیز کند کند. به همین دلیل ترک سیگار یا کاهش مصرف آن قبل از ایمپلنت دندان توصیه می ‌شود.
  5. بیماری‌ های خود ایمنی مانند لوپوس، می ‌تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و باعث کاهش روند جوش خوردن لثه و ایمپلنت شود.
  6. بیماری تراکم استخوان ناکافی موجب می ‌شود تا نیاز به عمل ‌های پیش زمینه‌ ای همچون پیوند استخوان پیدا کنید.
  7. عفونت ‌های دهان و دندان از جمله بیماری‌ هایی هستند که باید قبل از ایمپلنت دندان درمان شوند.
  8. مصرف برخی از دارو ها موجب مرگ بافت استخوانی می‌ شود و بر روند بهبود استخوان تاثیر می ‌گذارد.
  9. اگر شما سلامت عمومی ضعیفی دارید این موضوع باعث می‌ شود که بهبود زخم‌ ها در بدن به طول بیانجامد و روند موفقیت آمیز ایمپلنت دندان تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
  10. خشکی دهان نیز موجب افزایش خطر عفونت و کاهش بهبود زخم خواهد شد.

در نهایت ذکر این نکته حائز اهمیت است که شما برای جلوگیری از مشکلات و بهبود موفقیت کاشت ایمپلنت دندان باید تمامی بیماری ‌های موجود در بدن خود را شناسایی و سپس اقدام به درمان کنید. چرا که تنها در این صورت است که شما می‌ توانید کاشت ایمپلنت دندان موفقی داشته باشید و از افزایش هزینه ایمپلنت دندان جلوگیری کنید.

تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی

نخستین تفاوت بین ایمپلنت معمولی و دیجیتال روش دقیق تر در ایمپلنت دیجیتال است. چراکه مدل شبیه سازی شده سه بعدی از دهان بیمار، به پزشک این قابلیت را می دهد تا بتواند بدون اذیت شدن بیمار (به خاطر باز نگه داشتن طولانی دهان) بررسی هایش را انجام دهد. دیگر تفاوت این است که با ایمپلنت دیجیتال درد و خونریزی کمتری نسبت به روش معمولی ایجاد شده و از این رو دوره نقاهت کمتری هم دارد. سریع تر شدن زمان ایمپلنت از دیگر تفاوت ها مزیت های ایمپلنت دیجیتال نسبت به معمولی است. همچنین همه داده های بیمار به رایانه ذخیره می شود و پزشک می تواند به راحتی در صورت بروز مشکل، آنها را بررسی کند. به طور کلی، ایمپلنت دیجیتال بسیار سریع تر، راحت تر، با دقت تر و بدون درد تر از ایمپلنت معمولی است. هرچند هزینه آن به خاطر تجهیزاتی که دارد، بالاتر از ایمپلنت معمولی است.

آیا ایمپلنت دندان در تهران درد دارد؟

دردهای مختلفی که هر فرد در طی دندانپزشکی تجربه کرده، یکی از دلایل مهمی است که افراد را از مراجعه به دندانپزشکی باز می دارد. از همین رو شاید سوال داشته باشید که ایمپلنت دندان در تهران از نظر درد چگونه است؟ پاسخ اینکه این عمل هم مانند دیگر عمل های دندانپزشکی با بی حسی موضعی انجام می گیرد و در طول فرآیند ایمپلنت دردی احساس نخواهید کرد. اما بعد از رفتن بی حسی، دردی همچون کشیدن دندان را تجربه خواهید کرد که با خوردن مسکن یا سرمادهی و کیسه یخ باید آنها را ساکت کنید. به هر حال اگر کارتان را به بهترین دکتر ایمپلنت در تهران بدهید، قطعا درد خیلی کمتری احساس خواهید کرد.

ایمپلنت دندان- کلینیک دندانپزشکی پرستیژ

کلینیک دندانپزشکی پرستیژ

کلینیک دندانپزشکی پرستیژ یکی از مجهزترین و به روز کلینیک ها برای ایمپلنت دندان تهران است. این کلینیک با پوش دادن انواع تخصص های دندانپزشکی به عنوان یک دندانپزشکی ایمپلنت در تهران نیز شناخته شده و با استفاده از بهترین دکترهای ایمپلنت در تهران به شما خدمات می دهد. ما کلینیک دندانپزشکی پرستیژ همچنین با ارائه بهترین قیمت ها و مشاوره درباره مناسب ترین خدمات دندانپزشکی برای افراد، سعی داریم تا شما را از سردرگم شدن بین پزشک ها و درمانگاه های مختلف نجات دهیم. کلینیک دندانپزشکی پرستیژ، تخصصی ترین کلینیک دندانپزشکی در تهران ارائه دهنده خدمات کامل دهان همچون لمینت دندان تهران، کامپوزیت دندان تهران، ایمپلنت دندان تهران، ارتودنسی دندان تهران می باشد. در صورت نیاز به رزرو نوبت معاینه، ترمیم، زیبایی، مشاوره و جراحی می توانید با شماره تماس ۰۲۱٢٢٢٨٣٦٣٤ تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان یک پایه یا ریشه مصنوعی است که معمولا از تیتانیوم ساخته شده و در استخوان فک کاشته می‌شود. پس از جوش خوردن ایمپلنت با استخوان، یک روکش یا تاج دندان روی آن قرار می‌گیرد تا ظاهر و عملکرد دندان طبیعی را شبیه‌سازی کند.

 

افراد سالمی که از نظر دهان و دندان مشکل خاصی ندارند و استخوان فک کافی برای نگه داشتن ایمپلنت دارند، بهترین کاندیدا برای این روش هستند. البته، دندانپزشک شما با انجام معاینات لازم، بهترین قضاوت را در مورد مناسب بودن شما برای ایمپلنت خواهد داشت.

 

عمل جراحی کاشت ایمپلنت تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و بنابراین در حین عمل درد احساس نمی‌کنید. پس از عمل نیز ممکن است کمی درد و تورم وجود داشته باشد که با مصرف داروهای مسکن قابل کنترل است.